BAŞKAN ŞÜKRÜ SÖZEN’NDEN EMEKÇİ KADINLARA ZİYARET

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlamak amacıyla bir dizi sürpriz ziyaretler gerçekleştirdi. Başkan Şükrü Sözen, eşi Hatice Sözen, CHP Manavgat Kadın Kolları İlçe Başkanı Dilşat Taş ve yönetimi ile Sarılar Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların evlerine gitti. 

09 Mart 2022
BAŞKAN ŞÜKRÜ SÖZEN’NDEN EMEKÇİ KADINLARA ZİYARET

Elinde karanfil ile tüm evlere tek tek uğrayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve Hatice Sözen, kadınların gününü kutladı, uzun uzun sohbet etti. Sarılar Mahallesi ziyaretinden sonra Toros Kadınları Emek Pazarı’na uğrayarak emekçi kadınlarla bir araya gelen Başkan Şükrü Sözen, Manavgat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın kahvaltısına da katılarak kutlama ziyaretlerine devam etti. Manavgat Belediyesi’nin eğitim kurumları olan Side ve Sarılar Kreş ve Gündüz Bakımevi’ne de uğrayan Başkan Sözen, eğitmen kadrosuyla keyifli bir sohbet gerçekleştirerek kadınlara karanfil ve gül dağıttı.

 

SÖZEN; KADIN TOPLUMUN TEMEL TAŞIDIR

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, kadınları mutlu etmek ve özel hissettirmek istediklerini belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, hayatı güzelleştiren her şeyin içinde kadının emeği olduğunu söyledi. Sözen, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle emekçi kadınlarımıza ziyaretler gerçekleştirdik. Bizi biz yapan kadınlarımızın, eşlerimizin, annelerimizin hayatımızdaki yeri çok önemli ve özeldir. Onlar bizim yol arkadaşlarımız ve hayattaki en büyük şanslarımızdır. Toplumumuzun en önemli yapı taşı olan kadınlarımız, elinin değdiği her yeri güzelleştiriyor ve yapılan her işi daha anlamlı hale getiriyor. Bu vesile ile başta şehit anneleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu yarınlar diliyorum” dedi.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.