KEPEZ’DE KİTAPLARIN DÜNYASINDA MUHTEŞEM BULUŞMA

Mimar Sinan Kongre Merkezi’ndeki 4. Kepez Kitap Fuarı’nı ziyaret eden Başkan Hakan Tütüncü, “Pandemi, sebebiyle 2 yıldır hem okurlar, hem de yazarlar kitap fuarlarını özlemişti. 4. Kepez Kitap Fuarı, hepimiz için muhteşem bir buluşma noktası oldu” dedi. 

07 Mart 2022
KEPEZ’DE KİTAPLARIN DÜNYASINDA MUHTEŞEM BULUŞMA

Kepez Belediyesi’nin bu yıl 4’ncüsünü düzenlediği Kepez Kitap Fuarı, Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde binlerce kitabı kitapseverlerle, 200’den fazla yazarı da hayranlarıyla buluşturuyor. Bu yıl kitap okumaya dikkat çekebilmek için “Oku” temasıyla kapılarını açan 4. Kepez Kitap Fuarı’nı, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de her gün ziyaret ediyor. Yayınevlerinin stantlarını tek tek gezen Başkan Tütüncü, yazarların söyleşi ve imza günlerine de katılıyor. Kitap Fuarını ziyaret eden vatandaşlarla da aldıkları kitaplarla ilgili ayaküstü sohbet eden Başkan Tütüncü, isteyenlerle de bol bol hatıra fotoğrafı çekiliyor.

400 YAYINEVİ, 200’DEN FAZLA YAZAR

Kepez Kitap Fuarı hakkında duygu ve düşüncelerini aktaran Başkan Tütüncü, “Pandemi, sebebiyle 2 yıldır hem okurlar, hem de yazarlar kitap fuarlarını bu güzel ortamları özlemişlerdi. Büyük bir özlemle, tabii ki büyük bir heyecanla bir araya geldik. Muhteşem bir buluşma. Kitap fuarımız, Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde 13 Mart’a kadar devam edecek. 400’den fazla yayınevi imza günleri, 200’den fazla yazar okur buluşması ve binlerce kitapta Antalyalı okurları bekliyor.”  dedi. Kepez Belediyesi’nin 4. Kepez Kitap Fuarı, 13 Mart 2022 tarihine kadar saat 09.00 ile 19.00 saatleri arasında kitapların gizemli dünyasına yolculuk yapmak isteyen kitapseverleri bekliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.