MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN YANGINZEDELERE 460 SOBA

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in, yangınzede vatandaşların kış aylarında üşümemeleri için yaptığı soba destekleri devam ediyor. Bugüne kadar toplam 460 adet kuzine soba yangınzede vatandaşlara teslim edildi. 

17 Şubat 2022
MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN  YANGINZEDELERE 460 SOBA

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in yangınzede vatandaşların soğuk kış aylarında üşümemesini sağlamak için başlattığı soba desteği kampanyası aralıksız olarak devam ediyor. Yaklaşık 3 aydır hayırseverlerle yapılan işbirliği ile devam eden kampanyada temin edilen kuzine sobalar, toplam 460 yangınzede vatandaşa ulaştırıldı. Manavgat Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak 60 adet sobayı ise, Kalemler ve Evrenseki Mahallelerinde oturan yangınzede vatandaşların evlerine teslim etti.

 

KİMSE ÜŞÜMESİN

Önceden belirlenen adreslere giden ekipler, kapı kapı gezmek suretiyle sobalarını vatandaşlara ulaştırdı. Memnuniyetle sobalarını teslim alan yangınzede vatandaşlar, yangın felaketi sonrasında kendilerini bir an bile yalnız bırakmayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Başkan Şükrü Sözen, soğuk kış aylarında hiçbir vatandaşın üşümesine gönüllerinin razı olmadığını bu yüzden soba desteği kampanyasını sürdürdüklerini söyledi. Başkan Şükrü Sözen, sobaların temin edilmesinde kendilerine destek veren hayırsever vatandaşlara da teşekkür etti.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.