SEYHAN SOYLU ECE ERKEN’ İN KOCASININ CİNAYETİNİ AN BE AN ANLATTI

Flash Tv’ de yayınlanan ve en olaylı programı olmayı başaran “AL SANA HABER” in her gün değişen yorumcularında bugün masada Nurcan Sabur, Nihat Doğan ve Bahar Candan vardı. 

08 Şubat 2022
SEYHAN SOYLU ECE ERKEN’ İN KOCASININ CİNAYETİNİ AN BE AN ANLATTI

Geçtiğimiz akşam Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken' in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, İstanbul Yeşilköy'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmiş, olayla ilişkisi olduğu belirlenen kişiler yakalanarak tutuklanmıştı. Seyhan Soylu programında yaptığı açıklamalarla sır perdesini aralamıştı.

Bu sefer programında Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin üzerindeki sır perdesini kaldıran Seyhan Soylu masada şok açıklamalar yaptı.

Soylu “Şimdi anlatacaklarım hiçbir medya kuruluşunda olmadı. İlk kez saat saat kelime kelime ne olduysa ilk kez ben anlatıyorum” diyerek cinayetin tüm detaylarını verdi. 

Seyhan Soylu; “Cumartesi günü rahmetlinin öldürülmüş olduğu restauranta gittim. Hem de oradaki mekanlara gitti. Mekanlardaki garsonlarla, şeflerle röportajlar yaptım.  Bu cinayeti tüm detaylarıyla anlatan tek kişiyim. Efendim Kapalı Çarşı’ da bir tane dükkan var. Satılıyor burası. Aranan Seccad Yeşil’ in bir arkadaşının yeri. Yerin değeri 1.8  - 2 Milyon civarı. Acil paraya ihtiyaçları olduğundan yeri 1Milyon 480 Bin TL’ye para ticareti yapan çok güçlü bir adama, Suphi Malgaz isimli bir iş adamına satılıyor. Suphi Bey yeri 1.6 Milyon TL’ ye satış yapıyor. Bu Seccadlar, Suphi Malgaz’ ı arayıp racon kesince korkuyor. Aradaki 120 Bin TL’lik fark. Adam ticaret yapmış kazanmış. Kimseyi bağlamaz ama gayrimeşru aleminde ‘Bize yok mu’ diyerek racon sanılan yanlış bir sistem vardır. Suphi Malgaz bu alım satımdan hemen sonra Rober Güler ismindeki önemli büyük bir iş adamından yardım istiyor. Bu adamlar beni rahatsız ediyor diyerek ricada bulunuyor. Yani dostundan yardım istiyor. Rober’ de rahmetlinin arkadaşı ve Şafak’ ı arıyor.  Şafak bu isimleri arıyor ve pasajın içindeki bir kafede Şafak, Rober, Seccad Yeşil, Serkan Dakman, Kadir Yasak ve Ali Yasak hep beraber toplanıyorlar. Rahmetli diyor ki “Ya belli yapışmışsınız adama diyor çocuklara. Rober’ e de ‘Bir ufak bir şeyler atın bu adamlara Rober’ diyerek arabuluculuk yapıyor. Fakat Serkan ile Seccad biraz bitirimliği seven arkadaşlar. Pasajda 9 10 tane dükkan var. Seccad o gün 20. 30 – 21.00 arası pasaja geliyor. Ve şafak dışarda oturuyor. Seccad restaurantta oturuyor arkada. Aralarında 30 metre var. Şafak’ ın da arkası dönük. Seccad, Ali Yasak ile Kadir Yasak’ a telefon açıyor. Bu arada Ali ile Kadir, Drej Ali’ nin yeğenleri ancak konunun Drej Ali ile bir ilgisi yok. Yeğenleriyle görüşmüyor Drej Ali. Neyse sonra Kadir ile Ali geliyor. İnsan gibi konuşmaya geliyor çocuklar. Fakat rahmetli Şafak’ ın kafası güzel olduğu için el kol hareketleri falan yapıyor Şafak. Racon kesiyor. Sen kimden para istiyorsun vs diyerek. Racon kesip küfür ediyor. Küfür edince çocuklar ‘Ağzını topla abi’ diyorlar. Bu çocuklar Şafak’ ın yanına da Şafak’ ın ortağı Süleyman Canacankatan’ ın yanın da ‘Abi’ diye gelen tipler bunlar.  Küfür kafir olunca çekip vuruyorlar.  O arada Şafak’ ın şoförü giriyor devreye küfürleşmeler büyüyor o da vuruluyor.  Bir anda Şafak’ ı çekmeye çalışıyorlar. Başkaları ateş edecek diye yeniden ateş ediliyor. Orada kopuyor her şey” diyerek cinayetin sır perdesini kaldırdı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.