Liderlik sınavı

 

04 Şubat 2022
Liderlik sınavı

Muratpaşa Belediyespor kadın voleybol takımı, Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde bu hafta kendi evinde lideri ağırlıyor. Muratpaşa Belediyespor ve Karşıyaka arasında karşılaşma 5 Şubat Cumartesi, Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynanacak. Maç saat 16.00’da başlayacak. 

Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde 15’inci haftanın sonunda 32 puanla 2’nci sırada bulunan Muratpaşa Belediyespor, ligde bu hafta lider Karşıyaka’yı konuk edecek. Kendi evinde hiç kaybetmeyen Muratpaşa’nın Sultanları, ilk yarıda deplasmanda 3-0 mağlup oldukları maçın rövanşını alarak zirve iddiasını sürdürmek istiyor. Muratpaşa Belediyespor, zorlu karşılaşmaya hafta boyunca günde çift antrenmanla hazırlanırken takımda sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Muratpaşa ve ligin 39 puanla lideri Karşıyaka arasındaki maç, 5 Şubat Cumartesi saat 16.00’da başlayacak. Süleyman Evcilmen Spor Salonu’ndaki karşılaşma, Kanal V’den canlı yayınlanacak.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.