SEYHAN SOYLU “SELİN CİĞERCİ’ NİN YÜZÜKLERİ ÇAKMA. BÜLENT ABLASINA ÖZENMİŞ”

Flash Tv’ de her gün sansasyonlara imza atan program “AL SANA HABER” in moderatörü Seyhan Soylu her gün programında değişen ünlü yorumcularla seyirciyi buluşturuyor. Bugün AL SANA HABER masasında Erol Köse, Yeliz Yeşilmen, Bahar Candan ve stüdyo konukları olarak Cansever ve Samara vardı. 

04 Şubat 2022
SEYHAN SOYLU “SELİN CİĞERCİ’ NİN YÜZÜKLERİ ÇAKMA. BÜLENT ABLASINA ÖZENMİŞ”

Selin Ciğerci’nin sosyal medya üzerinden satışını yaptığı ürünleriyle ilgili bir çok platformda şikayetlerin artması dikkat çekmiş ve bugün WHATSAPP ihbar hattımıza gelen bir video ile Selin Ciğerci ürünlerinden bir çok kişinin mağdur olduğunu ispatlar nitelikteydi.
Seyhan Soylu, daha önceki programlarında sosyal medya fenomenlerinin çıkardığı, içeriğinin ne olduğu bilinmeyen ürünler ile ilgili izleyiciyi almamaları konusunda uyarmıştı. 
Selin Ciğerci’ nin satmış olduğu bir ürünü kullanmasından dolayı gözleri mikrop kapan bir kişinin attığı video da mağdur olan kişi karşısında muhatap bulamamaktan şikayetçiydi. 
Seyhan Soylu yine ekranlardan uyarıda bulunarak “Bu hanımefendi kirpik liftingi yaptırmış. Bu konuyla ilgili internette pek çok şikayet var. Onları da yarın okuyacağım. Mağdur olan çok insan mesaj yollamış bana. Bu tarz ürünleri satanlarla ilgili Sağlık Bakanlığını göreve çağırıyorum efendim. Vazelinlerin adlarını değiştirerek, uyduruk karışımlar yaparak piyasada yüz binlerce ürün satılıyor. İnsanlar da bunların markalarına aldanıyorlar. Sadece Selin Ciğerci için değil, binlerce böyle içeriği bilinmeyen marka var. Buradan ürün satanlara ve güzellik merkezi olanlara sesleniyorum. İsimleriniz adı altında, hiç bir tecrübesi olmadan, bilgisi olmadan ürün satanlar, benim vatandaşıma sahte ürün satamazsınız. Mevcut olan tüm ürünlerinizi ve şubelerinizi denetleteceğim. Tabi ki para kazanın ama uyduruk ve çakma ürünlerle insanları kandırmanıza izin vermeyeceğim. 
Senin ürünlerinle de ilgili şikayetler var Selin Ciğerci. Ürünlerin gibi o parmağındaki yüzükte çakma ayrıca. Bülent ablasına özeniyor. Parmağındaki gerçek olsa minimum fiyatı 10 Milyon Dolar. Ben iyi bir kuyumcuyum. Eski mesleğimdir. Altından ve pırlantadan çok iyi anlarım. 10 Milyon TL’ ye koluna saat almış. Yersen kuş yemi, yemezsen kol saati.  Gariban evine yiyecek ekmek alamazken, böyle lüks yaşamınızı insanların gözüne gözüne soktuğunuz için karı koca bittiniz. Ürünleriniz de satmıyor” diyerek açıklamalarda bulundu. 
Program yorumcusu Bahar Candan ise; “Selin’ in yüzükleri sahte ama saati gerçek. Selin akıllı bir kadın taşlara yatırım yapmaz” şeklinde konuştu. 
Seyhan Soylu açıklamasına devam ederek; “Yüzükleri uyduruk ve sahte. Saatleri ise belki 1 2 tane gerçek saati olabilir ama diğerlerini almış olduğu yerleri tanıyorum. Kapalı Çarşı’ da birebir kopyalarını yani replikalarını satan bir yer var. 30 bin Dolar’ sa 300 Dolar’ a satılıyor” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.