Tekvando’dan sonra kütüphaneye koşuyorlar

Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nde tekvando eğitimi alan ev hanımları, her salı seansı sonunda Millet Kıraathanesi'nde kitap okumak için bir araya geliyor. 

01 Şubat 2022
Tekvando’dan sonra kütüphaneye koşuyorlar

Haftanın iki günü tekvando eğitimi alan Kepezli ev hanımları, her salı seansı sonunda kitap okuma etkiliğinde buluşuyor. Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nde ücretsiz olarak verilen tekvando temel başlangıç eğitimlerini sürdüren kadınlar, geçen ay düzenlenen buluşmada kulübün lisanslı sporcusu olarak belgelerini almıştı. Çalışmalarını Turgut Özal Spor Salonu'nda gerçekleştiren kadınlar, Kepez Belediyesi'nin düzenlediği kitap bağışı kampanyasını da desteklemişlerdi. Antrenörleri Derya Uyankaya önderliğinde her hafta okuma günü belirleyen kadınlar, spor salonu yanındaki Kepez Kent Meydanı’ndaki Millet Kıraathanesi'nde kitap okuyor. Her salı seansı sonunda kütüphanenin yolunu tutan kadınlar, ilgi alanlarına göre seçtikleri kitapları okuyorlar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.