Kepez Belediye Spor Kulübü'nün file sultanları yine set vermediler

Kepez Belediye Spor Kulübü'nün file sultanları, Denizli Voleybol karşılaşmasını set vermeden alarak grup üçüncülüğünü korudu 

17 Ocak 2022
Kepez Belediye Spor Kulübü'nün file sultanları yine set vermediler

Kepez'in file sultanları, deplasmanda karşılaştıkları Denizli Voleybol karşılaşmasını set vermeden alarak grup üçüncülüğünü korumayı başardı. Kadınlar Voleybol Ligi'nin 6'ıncı grubunda mücadele veren Kepez Belediye Spor Kulübü'nün gözde takımı, setleri 21-25, 10-25 ve 13-25 aldı. Kolay bir galibiyet alan takım, lig başladığından bu yana 6'ıncı kez 3-0'lık galibiyet kazandı.  Puanını 27'ye çıkartan takım, play-of'lara kalarak lig atlama motivasyonlarını tazeledi. Aynı zamanda voleyboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi olan kafile başkanı Kürşat Altıntaş ile birlikte Denizli Seyir Terası'nda hatıra fotoğrafı çektiren sultanlar, keyifli geçen bir deplasman anısı daha yaşamış oldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.