Cam Piramit'te yeni yıl coşkusu devam ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Cam Piramit'te düzenlemiş olduğu 'Hep Birlikte Yeni Yıla' etkinliği sürüyor. Çekilişler, gösteriler ve yılbaşı pazarıyla büyük ilgi gören etkinlik Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası'nın gösterileriyle vatandaşlara yılbaşı coşkusu yaşıyor. 

31 Aralık 2021
Cam Piramit'te yeni yıl coşkusu devam ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Cam Piramit’te düzenlemiş olduğu ‘Hep Birlikte Yeni Yıla’ etkinliği sürüyor. Çekilişler, gösteriler ve yılbaşı pazarıyla büyük ilgi gören etkinlik
Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası’nın gösterileriyle vatandaşlara yılbaşı coşkusu yaşıyor.  

Cam Piramit’te düzenlenen Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Hep Birlikte Yeni Yıla’ etkinliğine akın eden vatandaşlar aileleriyle keyifli zaman geçirme fırsatı buluyor. Etkinliğin en ilgi çeken alanlarından biri de yılbaşı temalı fotoğraf alanları oluyor. Vatandaşlar bu alanda bol bol fotoğraf çekiyor. 
ÖDÜLLÜ YARIŞMALAR DÜZENLENİYOR
Yılbaşı aksesuarları, çocuklar için çeşitli oyuncaklar, takılar ve yöresel ürünlerin satışının da yapıldığı etkinlikte vatandaşlar alışverişlerini yaparken bir yandan da düzenlenen gösteriler ve yarışmalarda eğlenceli anlar geçiriyor. İp atlamadan, tombalaya ödüllü yarışmalarda renkli görüntüler yaşanıyor. Cam Piramit’te düzenlenen etkinlik 2 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek. Etkinlik alanı 11.00-22.00 saatleri arasında açık olacak. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.