Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Yeni Yıl Mesajı

Tüm dünya, ülkemiz ve Antalya'mız için sağlıklı, güzel günler getirmesini dilediğimiz 2022 yılını karşılıyor olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. 2022 yılının hepimize güzellikler getirmesini diliyorum. 

30 Aralık 2021
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Yeni Yıl Mesajı

Değerli Hemşehrilerim,

 

Tüm dünya, ülkemiz ve Antalya’mız için sağlıklı, güzel günler getirmesini dilediğimiz 2022 yılını karşılıyor olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. 2022 yılının hepimize güzellikler getirmesini diliyorum. 

 

Geride bırakmaya hazırlandığımız 2021 yılında pandemi başta olmak üzere ekonomik ve sosyal anlamda yaşanan tüm zorluklara rağmen belediyecilik hizmetleri kapsamında sürdürülebilir, yenilikçi hizmet ve çalışmalarla planlı, kurallı, kimlikli bir Antalya için var gücümüzle çalıştık. 

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak tüm çalışmalarımızda daha iyi, daha güzel ve daha yaşanabilir bir Antalya hedefiyle hizmet üretmeye gayret gösterdik.

 

Yeni bir yıla girerken hedeflerimiz doğrultusunda yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı bir kez daha gözden geçirdik. Alt yapı başta olmak üzere, kültür, sosyal, sağlık, çevre gibi konularda hizmet ve projelerimiz Antalya’mızın 19 ilçesinde tüm hızıyla sürecek. Kaynaklarımıza sahip çıkan, tasarrufu ilke edinmiş, şeffaf, dürüst, hesap verebilen bir anlayışla çalışacağız. 

 

Yeni yılda da Antalya’mız için aynı azim ve kararlılıkla var gücümüzle hizmet üretmeye devam edeceğiz. İnanıyorum ki sizlerle birlikte el ele vererek çalıştığımız sürece 2022 yılı Antalya’mız için yepyeni hedefler ve başarılarla dolu bir yıl olacak. 

 

Bu güzel duygular ile 2022 yılının size, ülkemize ve tüm dünyaya huzur, barış, bereket ve sağlıklı günler getirmesini temenni ediyor, tüm hemşehrilerime mutlu, daha aydınlık, güzel yıllar diliyorum. 

 

MUTLU YILLAR ANTALYAM


Muhittin BÖCEK
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.