Ormanlık alanda başı taşla ezilerek öldürülmüş halde bulunan cesedin kimliği belirlendi

Antalya’nın Kepez ilçesi Varsak Aktoprak Mahallesi'ndeki ormanda başı taşla ezilerek öldürülmüş halde bulunan kimliği belirsiz cesedin İbrahim Deniz’e (35) ait olduğu ortaya çıktı. 

13 Aralık 2021
Ormanlık alanda başı taşla ezilerek öldürülmüş halde bulunan cesedin kimliği belirlendi

Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Varsak Aktoprak Mahallesinde ormanlık alanda başı taşla ezilerek öldürülmüş halde bulunan cesedin kimliği belli oldu. Cesedin inşaat işleri ile uğraşan evli ve 3 çocuk babası İbrahim Deniz'e ait olduğu anlaşıldı. Cumartesi günü evine gitmeyen Deniz'in ailesi, karakola giderek kayıp başvurusunda bulunduğu ve Deniz'in son görüldüğü kişilerle irtibata geçtiği sırada cesedin bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili iki kişinin gözaltında olduğu bildirildi.

 

Kepez ilçesi Varsak Aktoprak ormanlık alanda yolda yürüyüş yapanlar, bir kişinin hareketsiz şekilde yattığını görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Üzerinden kimlik çıkmayan erkek cesedi, Antalya Adli Tıp Morguna götürülmüştü.

 

Öte yandan İbrahim Deniz'in Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsini ardından cenazesi memleketi Van'a götürüldü. Amca Cengiz Deniz, "Yeğenim inşaat işleri ile uğraşıyordu. Bize polis ulaşarak durumu bildirdi. Çok üzgünüz. Memleketinde Van'da torağa vereceğiz" diye konuştu. Deniz'in yakınları ise sinir krizi geçirdi. Polis İbrahim Deniz'in cesedini ormanlık alana atan kişinin belirlendiğini kaydetti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.