Engelli sanatçı ayaklarıyla yaptığı resimleri sergileyecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde engelli sanatçı Ayşe Aydın'ın ayaklarıyla yaptığı resim sergisi ile anlamlı bir etkinliğe imza atıyor. 

01 Aralık 2021
Engelli sanatçı ayaklarıyla yaptığı resimleri sergileyecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli sanatçı Ayşe Aydın’ın ayaklarıyla yaptığı resim sergisi ile anlamlı bir etkinliğe imza atıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi fuayesinde anlamlı bir sergiye ev sahipliği yapacak. Engelli sanatçı Ayşe Aydın ayakları ile yaptığı resimlerini sergileyecek. 3 Aralık Cuma günü saat 11.00’da açılışı gerçekleştirilecek resim sergisi 10 Aralık’a kadar ziyarete açık kalacak. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen sergiye tüm Antalyalılar davetli.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.