Nur Tuğba Namlı Hakan Ural'ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı

Corona virüse yakalanan ve yoğun bakıma alındığı iddia edilen Hakan Uralın sağlık durumu ile ilgili yakın arkadaşı Nur Tuğba Namlı açıklamada bulundu. 

10 Kasım 2021
Nur Tuğba Namlı Hakan Ural'ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı

Corona virüse yakalanan ve yoğun bakıma alındığı iddia edilen Hakan Uralın sağlık durumu ile ilgili yakın arkadaşı Nur Tuğba Namlı açıklamada bulundu.‘Neler Oluyor Hayatta’ programının sunucularından Hakan Ural, corona virüsüne yakalandı. Bir süredir canlı yayına çıkamayan Ural’ın durumunun ağırlaştığı hatta yoğun bakıma kaldırıldığı iddia edildi. Hakan Ural’la program sunan Nur Tuğba Namlı ise bugünkü canlı yayınında partnerinin sağlık durumundan bahsetti.

 Nur Tuğba Namlı, şunları söyledi:

“Merak ettiğinizi biliyorum. Açıklama beklediğinizi de biliyorum. Her gün güncelliyoruz. Hakan’ın sağlık durumu ile ilgili merak edilecek hiçbir şey yok. Daha önce yinelediğim gibi diğer haberlere lütfen itibar etmeyin.”

“Sağlık durumu gayet iyi. Sadece tedavi ve tedbir amaçlı hastanede. Birkaç gün bizden uzak ama en kısa sürede bizlerle olacak. Maalesef böyle yalan yanlış haberler dolaşıyor. Her gün söylesek de, her gün ‘hayır böyle değil, şöyle’ desek de yinelemek zorunda kalıyoruz maalesef.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.