KIRCAMİ SAKİNLERİ MECLİSTE

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Kırcami bölgesi sakinleri, 40 yıldır çözülemeyen imar sorunlarını dile getirmek için TBMM 'ye geldi. TBMM’de mağduriyetlerini iletmek için İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun BAHŞİ’ yle görüşen bölge sakinleri Kırcami bölgesinin şehrin ortasında kalmış, harabe bir alan olduğunu ve şehrin göbeğinde medeniyetten uzak bir yaşam sürüldüğünü, mevcut eski evlerin bakım yaptırılsa dahi oturmaya elverişli olmadığını dile getirdiler. 

21 Ekim 2021
KIRCAMİ SAKİNLERİ MECLİSTE

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Kırcami bölgesi sakinleri, 40 yıldır çözülemeyen imar sorunlarını dile getirmek için TBMM 'ye geldi.

        TBMM’de mağduriyetlerini iletmek için İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun BAHŞİ’ yle görüşen bölge sakinleri Kırcami bölgesinin şehrin ortasında kalmış, harabe bir alan olduğunu ve şehrin göbeğinde medeniyetten uzak bir yaşam sürüldüğünü, mevcut eski evlerin bakım yaptırılsa dahi oturmaya elverişli olmadığını dile getirdiler.

        Bölgenin imar sorununun 40 yıldır devam ettiğini ileri süren bölge sakinleri, imar planı çalışmalarının tamamlanması konusunda çok mücadele ettiklerini ancak yetkililere seslerini duyuramadıklarını ifade ettiler.

        Bölgede imar planı çalışmalarının tamamlanması için Konya Bölge İdare Mahkemesinin kararının beklendiğini söyleyen bölge sakinleri Milletvekili Bahşi’den sorunlarının çözümü için destek istediler.

        Antalya Milletvekili Feridun BAHŞİ’de tüm İYİ Parti Milletvekilleri adına bölgenin imara açılması ve mağduriyetlerin giderilmesi konusunda destek sözü vererek “Sorunlarınızın çözümü hususunda ne gerekiyorsa her daim yanınızdayız. “ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.