Hedefleri lisans almak

Konyaaltı Caddesi’ndeki Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün basketbol kurslarına katılan çocuklar, lisans alıp takımlarda yer almayı hedefliyor 

11 Ekim 2021
Hedefleri lisans almak

Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün Konyaaltı Caddesi’ndeki Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün basketbol kurslarına katılan çocuklar, lisans alıp takımlarda yer almayı hedefliyor. Her cumartesi ve pazar günleri saat 11.00 ile 16.00 arasında düzenlenen basketbol kurslarına, 6 ve 14 yaş arasındaki kız ve erkek çocuklar kabul ediliyor. 

 

Deneyim kazanacaklar 

 

Basketbola yeteneği olan çocukları lisanslı takımlara kabul ettiklerini belirten basketbol antrenörü Mustafa Kurt, U10, U12, U14 ve U16 yaş kategorilerinde takımları olduğunu söyledi. Kursiyerlerinin bu sezon bölgeselde ligde mücadele eden A Takım’a kadar yükselebileceğini belirten Kurt, “Her kursiyer takımlarımızı 16-17 kişilik yapıyoruz. Olabildiğince turnuvalarda yer alarak, deneyim kazandırmak istiyoruz” dedi. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.