Alanya'da otomobil hırsızlık operasyonu

Antalya'nın Alanya İlçe'sinde düz kontak yaparak araç çalan. 1 kadın 4 şüpheliler polis'in sıkı takip üzerine kıskıvrak yakalandılar. İşlemlerinin ardından Adliyeye sevk edilen 1 kadın 4 kişiden 2 kişi tutuklandı. 

08 Ekim 2021
Alanya'da otomobil hırsızlık operasyonu

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri 7 Ekim günü saat: 01.00 sıralarında Cikcilli Mahallesi 114. sokak üzerinde bir otomobili çalmaya çalışırken polislerin geldiğini görmesi üzerine kaçmaya çalışan şüpheli M.Y., yakalanırken, diğer şüphelilerden Z.Ö ise bir otomobili düz kontak yaparak çalmaya çalışırken yakalandılar. Asayiş ekipleri kaçan diğer iki şüphelilerden kadın A.K. ve H.U Büyükhasbahçe Mahallesi Çatalhavuz sokak civarında kıs kıvrak yakalanarak göz altına alındılar.

Alanya Asayiş Büro Amirliğine götürülen 4 şüphelilerin yapılan parmak izi ve GBT sorgusunda iki ayrı oto hırsızlık dosyasından şüpheli oldukları belirlenen 4 şüpheli emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. şüphelilerden kadın A.K., ve M.Y savcılıkca serbest bırakılırken, Z.Ö, ve H.U çıkartıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince Otomobil hırsızlığı suçundan tutuklanarak Alanya L.Tipi Kapalı Cezaevine gönderildiler.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.