ANADOLU ANNELERİ ANKARADA

Anadolu Birliği Partisi genel başkanı Bedri Yalçın gündemde olan Bebeklere covid aşısı yapılması ile ilgili bir basın açıklaması yaptı basın açıklaması şu şekilde; 

25 Eylul 2021
ANADOLU ANNELERİ ANKARADA

Anadolu Birliği Partisi genel başkanı Bedri Yalçın gündemde olan Bebeklere covid aşısı yapılması ile ilgili bir basın açıklaması yaptı basın açıklaması şu şekilde;

İstanbul, Ankara, İzmir; Ses ver Türkiye
ANADOLU ANNELERİ ANKARADA
 
İzmir’de bazı bebek olarak kurgulanmış şekilde “Bill’imsel” bir takım çalışmalar için  denek olarak kullanılması skandalının ardından, İstanbul’da Kanal D’nin bilinen dizisi “Arka Sokaklar”da yaşanan skandalı protesto ediyoruz. 

Hatırlarsanız daha önce TTB’nin açıklaması ile bir skandala imza atılmıştı. Bu süreçte Viranşehir savcısının ülkeyi ve halkımızı VİRAN etmek isteyen global çetelere karşı sessizliğini de not ediyoruz.
Türkiye’nin “Arka Sokakları”nda, Siyaset, Bürokrasi, Media, Akademi ve STK’larında garip, utanç verici hadiseler yaşanıyor.
Türkiyenin 3 büyük şehrinde yaşanan ve bütün ülkeyi tedirgin eden bu gelişmeler yaşanırken, İzmirdeki skandalı hemen ardından bu kez Kanal D’de yayınlanan “Arka Sokaklar” dizisinde CoVID üzerinden kurgulanan senaryoyu yazanları, oynayanları, yönetenleri, yayınları milletin vicdanına hava ediyoruz.
Bize şer olarak yansıyan şeylerde Allah hayır murat etmiş olabilirdi ve öyle oldu. Bu aymazlıkların toplumsal duyarlılığı artırdığını görüyoruz. Bunun sonucu olarak aşı olan olmayan herkesin, yarın Ankara’da yapacağımız mitinge katılımı ve ülke genelinde yurttaşlarımızın buradan verilecek mesajlar ışığında ülkemizde yaşanan olaylar üzerinde yeniden düşünmeye davet ediyoruz.
Hiç kimse dünyada olup biten şeyleri görmezden, duymazdan, bilmezden gelme hakkına sahip değildir.

#3AAnadoluAnneleriAnkarada
#BebekDenekDeğildir
#BoykotKanalD
Organizasyon Komitesi adına
Bedri YALÇIN
ABP Genel Başkanı

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.