Kepez’den ücretsiz tenis kursu

Kepez Belediyesi Spor Kulübü, herkesi tenis ile tanıştırmak için yetişkinlere yönelik ücretsiz temel tenis kurslarına 5 Ekim’de başlıyor 

21 Eylul 2021
Kepez’den ücretsiz tenis kursu

Kepezlilerin spor yapması için imkanlarını seferber eden Kepez Belediyesi Spor Kulübü, yetişkinlere yönelik ücretsiz temel tenis kurslarını 5 Ekim’de başlatıyor. Geçen yıl pandemi nedeniyle ara verile kurslara, bu yıldan itibaren devam edilecek. Salı ve Perşembe günleri saat 18.00’de yapılacak 16 dersi kapsayan ücretsiz kursa, 18 ile 65 yaş arası katılabiliyor. 

 

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN SPOR

 

Spor kulübünde HES kodlarını onaylatarak kayıt yaptıran herkes, tenis sporunun temel eğitimini ücretsiz olarak alabilecek. İlk kursun bitmesinin ardından bu sezon bir kurs daha yapmak istediklerini belirten tenis antrenörü Sedat Belen, “Bu kurslar Kepez Belediyesi’nin Antalyalılara bir armağanıdır. Sağlık için, daha sosyal bir yaşam için herkesi kurslara bekliyoruz” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.