Emniyet Genel Müdürlüğü’nden duygulandıran belgesel

Emniyet Genel Müdürlüğü, yangında görev alan Emniyet personeline ve onların yaşadıklarına yer verdiği “Alevlere Göğsünü Siper Edenler Anlatıyor. Bu gayret söndürdü, bu birlik yeşertecek” konulu belgeselini sosyal medya hesabından yayınladı. 

15 Eylul 2021
Emniyet Genel Müdürlüğü’nden duygulandıran belgesel

Emniyet Genel Müdürlüğü, Antalya ve Muğla'da etkili olan orman yangınları ile ilgili bir belgesele imza attı. Yangında görev alan Emniyet personeline ve onların yaşadıklarına yer verilen video, 7 dakika 40 saniyeden oluşuyor. Emniyet Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesaplarından paylaşılan belgesel çalışmada, yangına müdahale anlarına ilişkin görüntüler de kullanıldı. Video, emniyetin hesaplarında "Alevlere Göğsünü Siper Edenler Anlatıyor. Bu gayret söndürdü, bu birlik yeşertecek" başlığı ile yayınlandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.