Başkan Böcek'ten Merkezefendi güreşlerine destek

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Merkezefendi Yağlı Güreşleri'nde katılarak, güreş severleri yalnız bırakmadı. Güreşlerde başpehlivanlık kürsüsüne çıkan 4 pehlivandan 3'ü Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü güreşçileri olurken, Antalya'ya gurur yaşattı. 

13 Eylul 2021
Başkan Böcek'ten Merkezefendi güreşlerine destek

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Merkezefendi Yağlı Güreşleri’nde katılarak, güreş severleri yalnız bırakmadı. Güreşlerde başpehlivanlık kürsüsüne çıkan 4 pehlivandan 3’ü Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü güreşçileri olurken, Antalya’ya gurur yaşattı. 


Ata sporu güreşe desteğini her zaman sürdüren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Merkezefendi Yağlı Güreşlerine katıldı. Şemikler Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen güreşlerde Başkan Böcek, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ile birlikte güreş severleri selamladı. 
MADALYALARI BAŞKAN BÖCEK TAKTI
Kıyasıya mücadelelere sahne olan güreşlerde Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü Güreşçileri yine göz doldurdu. Ali Gürbüz’ün başpehlivan olduğu güreşlerde, kürsüde 3 ASAT Spor Kulübü Güreşçisi yer aldı. İsmail Balaban ikinci, Şah Ali Kurt ve Osman Aynur da üçüncülük kürsüsünü paylaştı. Başpehlivanlara madalyalarını takan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, pehlivanları başarılarından dolayı tebrik etti. 
YAĞLI GÜREŞE HER ZAMAN DESTEK OLUYORUZ
Başkan Böcek, Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı böyle bir organizasyon düzenlemesinden dolayı kutladı. Başkan Böcek, “Ata sporumuz güreşe destek olan herkese teşekkür ediyorum. Konyaaltı Belediye Başkanlığım dönemimden itibaren güreşe her alanda destek oldum. Antalya bölgesi için yağlı pehlivan güreşlerinin ayrı bir önemi vardır. Merkezefendi Belediyemiz böylesine güzel bir etkinliğe başladı. İlk yağlı pehlivan güreşlerinde Şeniz Başkanımızı yalnız bırakmak istemedim. Çok güzel güreşler izledik. Başta ASAT Spor Kulübü sporcularımız olmak üzere tüm boylarda mücadele eden güreşçilerimizi yürekten kutluyorum” dedi. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.