Kazak Sultanlar Kepez’de kamp yaptı

Kazakistan Bayan Voleybol 1’inci Ligi Takımlarından Altay, kamp yaptıkları Antalya’da antrenmanlarını Turgut Özal Spor Salonu’nda yapmaktan vazgeçmiyor 

06 Eylul 2021
Kazak Sultanlar Kepez’de kamp yaptı

Bu yıl üçüncü kez kamplarını Antalya’da yapan Kazakistan Bayan Voleybol 1’inci Ligi Takımlarından Altay, antrenmanlarını Turgut Özal Spor Salonu’nda yapmaktan vazgeçmiyor. Salonun imkanlarını beğenen takım, Kepez’de antrenman yapmayı alışkanlık haline getirdi. Sırp Antrenör Marko Grsic’i makamında ağırlayan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, önümüzdeki süreçte Altay takımı ile kulüp takımının dostluk maçı yapmasını teklif etti. Bu teklife çok sıcak baktıklarını belirten Grsic ise, bu işbirliğini geliştirerek ‘kardeş kulüp’ olabileceklerini söyledi. Kulüp yöneticileri ile hatıra fotoğrafı çektiren Altay takımı, ara vermeden antrenman yaptı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.