Zafer kupası Özer Spor’un

Kepez Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı anısına düzenlediği U14 Futbol Turnuvası’nda, Zafer Kupası’nı Özer Sporlu futbolcular kaldırdı 

03 Eylul 2021
Zafer kupası Özer Spor’un

Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün Gençlik ve Spor Kepez Müdürlüğü ile birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı anısına düzenlediği U14 Futbol Turnuvası’nda, Zafer Kupası’nı Özer Sporlu futbolcular kaldırdı. Hasan Doğan Stadı’nda düzenlenen final maçında, rakibi Şimşek Spor ile normal sürede 0-0 berabere kalan Özer Spor, penaltı atışlarını 5-4 tamamlamasıyla kupayı kaldırmaya hak kazandı. Turnuvanın üçüncüsü Çisem Spor, dördüncüsü ise Kundu Spor oldu.

Kupaları protokol verdi

Turnuvanın finaline Kepez Belediyesi Başkan Vekili Serhat Demir, Antalya Gençlik ve Spor Müdürü Yavuz Gürhan, Kepez İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yüksel Dorul, Konyaaltı İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Buğrahan Bozkurt ile Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal katıldı. Final maçını izleyen protokol, turnuvada ilk 4’e giren takımların madalyaları ve kupalarını sundu.

Velilere özel teşekkür

Kapanış konuşmasında Demir, organizasyondaki işbirliği için Antalya Gençlik ve Spor Müdürü Yavuz Gürhan’a teşekkür etti. Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü’nün göreve geldiğinden bu yana Kepezli çocukların hep yanında olduğunu hatırlatan Demir, tüm sporcuları gönüllerinde birinci olduğunu söyledi. Gençlik ve Spor Müdürü Gürhan ise, ‘Bizim için çok önemli olan 30 Ağustos Zafer Bayramı anısına düzenlenen turnuvada, çocukları bizimle buluşturan anne ve babalara ayrıca teşekkür ediyorum’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.