Ferhat ile Sharon izleyenlerden tam not aldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin sanata ve sanatçıya yönelik desteği sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından "Sanat her yerde, tiyatro her yerde" sloganıyla düzenlenen etkinlik kapsamında Tiyatro Baht oyuncuları "Ferhat ile Sharon" isimli oyunla Antalyalı izleyiciler ile buluştu. 

02 Eylul 2021
Ferhat ile Sharon izleyenlerden tam not aldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sanata ve sanatçıya yönelik desteği sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından “Sanat her yerde, tiyatro her yerde” sloganıyla düzenlenen etkinlik kapsamında Tiyatro Baht oyuncuları “Ferhat ile Sharon” isimli oyunla Antalyalı izleyiciler ile buluştu. 
 

Tarihi Kaleiçi Yat Limanı’nında bulunan amfi tiyatro “Ferhat ile Sharon” isimli oyuna ev sahipliği yaptı. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin “Sanat her yerde, tiyatro her yerde” etkinliği kapsamında İstanbul’dan konuk olarak gelen Tiyatro Baht oyuncuları, amfi tiyatronun muhteşem atmosferinde sahneledikleri “Ferhat ile Sharon” oyunuyla Antalyalı tiyatro severlerin beğenisini topladı. Ferhat Ergün’ün yazdığı oyunda hem yönetmen hem oyuncu olarak yer alan Aziz Çoban’a sahnede Kemal Ağar ve Selen Güngör eşlik etti. İzleyicilere keyifli anlar yaşatan Tiyatro Baht oyuncuları ilgiyle izlendi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.