Korkuteli ilçesinde ağıla giren kurt sürüsü ağıldaki 25 koyunu telef etti

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde bu sabaha karşı bir ağıla giren kurt sürüsü, ağıldaki 25 koyunu telef etti, 8 koyunu yaraladı. 5 Kuzuyu da götürüp dere kenarında parçalayıp yedi. 

31 Ağustos 2021
Korkuteli ilçesinde  ağıla giren kurt sürüsü ağıldaki 25 koyunu telef etti

Koyun sürüsünün sahibi Ramazan Demirayak, gece karanlığını fırsat bilen kurt sürüsünün ağılın tellerinin altından girerek 25 koyunu telef ettiklerini belirterek yaklaşık 45-50 bin TL maddi zararı olduğunu söyledi.

Demirayak, "Dün gece saat 04.00 sularında köpeklerin havlamasından direk ağıla girdik. İçeri girdiğimizde 25 koyunumuz telef olmuştu. Kurt tellerin altından toprakları kazarak içeriye girmiş. 25 hayvanın iç organlarını dışarıya çıkarmış. 5 tane kuzuyu da götürmüş ve dere içinde parçalayarak yemiş. Toplam zararımız yaklaşık 50 bin TL. Yetkililerin yardım elini uzatılmasını istiyoruz" diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.