MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN 4 MAHALLEYE AŞEVİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat’ta yangının önemli ölçüde etkili olduğu mahallelerde insanların hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla belediyenin tüm imkanlarını seferber etmeye devam ediyor. 

16 Ağustos 2021
MANAVGAT BELEDİYESİ’NDEN 4 MAHALLEYE AŞEVİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat’ta yangının önemli ölçüde etkili olduğu mahallelerde insanların hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla belediyenin tüm imkanlarını seferber etmeye devam ediyor. Başkan Şükrü Sözen, hayırseverlerin de yardımıyla evleri yanan vatandaşlara her şekilde ulaşmaya çalışıyor. Başkan Şükrü Sözen, yangının en çok zarar verdiği mahallelerden birisi olan Belenobası’nda 4 mahallenin faydalanacağı bir SAHRA MUTFAĞI AŞEVİ kurdurdu.
GÜNDE 500 KİŞİLİK
Manavgat Belediyesi ve Öztiryakiler firması ortaklığı ile kurulan Aşevinde
günlük 500 kişinin faydalanacağı miktarda yemek çıkarılmaya başlandı. Yapılan yemekler, Manavgat Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yangının etkili olduğu Hocalı, Saraçlı, Belenobası ve Gebece mahallelerinde evlerin kapıları çalınmak suretiyle dağıtılıyor. 1 ay boyunca hizmet vereceği belirtilen Sahra Mutfağı’nda ilk gün çıkan mercimek çorbası, taş kebabı, pirinç pilavı, ayran, ekmek ve su dağıtımı yapıldı. Belenobası Merkezdeki mutfaktan vatandaşların gelerek de yemek alabileceği belirtildi. Başkan Sözen de, mutfağın kuruluşu aşamasında yerinde incelemeler yaptı.
VATANDAŞLAR SÖZEN’E TEŞEKKÜR ETTİ
Geçmiş olsun dilekleriyle iletilen yemekleri alan yangınzede vatandaşlar, ince
düşüncesi nedeniyle Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e ve ekiplere teşekkür etti.
Belenobası Mahallesinde kurduğumuz AŞEVİMİZLE Belenobası, Saraçlı,
Hocalı ve Gebece Mahallelerimizde yangından zarar gören vatandaşlarımızın bir nebze de olsa hayatlarını kolaylaştırdık. Manavgat Belediyesi ekiplerimiz, 4
mahallemizde sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirdi. Ancak vatandaşlarımız her
gün buradaki aşevimizden gelip yemeklerini alabilir. Aşevimizi oluşturmamızda
katkı sağlayan Öztiryakiler Firması'na yürekten teşekkür ediyor, bölge halkımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yaralarımızı hep birlikte sarmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.