Alanya'da direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda tır devrildi

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde kaza saat 04.40 sıralarında Dinek Mahallesi Zamanoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Tır sürücüsü sıkıştığı yerden kurtarılarak hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

03 Ağustos 2021
Alanya'da direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda tır devrildi

 
Alanya'da Antalya istikametine gitmekte olan Metin V.'nin (34) sevk ve idaresindeki tır, seyir halindeyken, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda boş olan arazide yan yatarak devrildi. Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesiyle olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Tır şoförü Metin V., direksiyonda sıkıştığı yerden çıkartıldı.sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altınına alındı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.