Kepez’in otodrag yarışlarına ‘yangın ertelemesi’

Kepez Belediyesi, Antalya’nın Manavgat ilçesindeki yangın felaketinin ardından, Türkiye’nin dört bir tarafından gelen yangın haberleri üzerine hafta sonu yapılması planlanan otodrag yarışlarını ileri bir tarihe erteledi.  

30 Temmuz 2021
Kepez’in otodrag yarışlarına ‘yangın ertelemesi’

 

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle bir süredir yapılamayan otodrag yarışlarının, 31 Temmuz Cumartesi ve 1 Ağustos Pazar günü Kepez Drag Pisti’nde yapılması planlanmıştı. Kepez Belediyesi ve Motorsporları Kulübü tarafından organize edilen ve birçok ilden 45 sporcunun katılımı beklenen otodrag yarışları Türkiye’nin dört bir tarafından gelen yangın haberleri nedeniyle iptal edildi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu hafta sonu yapılacak yarışların iptal haberini sosyal medya hesaplarından “31 Temmuz-1 Ağustos 2021’de düzenlenmesi planlanan Kepez Otodrag Yarışları, Manavgat ve ülkemizin değişik şehirlerindeki yangın felaketi sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmiştir” sözleriyle duyurdu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.