Manavgat yangınında Tuğba Özay'ın çiftliği de zarar gördü

Turizm cenneti Antalya Manavgat'ta dün öğle saatlerinde başlayan yangın, yerleşim yerlerine sıçradı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü Antalya Manavgat'ta eski manken Tuğba Özay'ın çiftliği de zarar gördü. 

29 Temmuz 2021
Manavgat yangınında  Tuğba Özay'ın çiftliği de zarar gördü

 

Turizm cenneti Antalya Manavgat'ta dün öğle saatlerinde başlayan yangın, yerleşim yerlerine sıçradı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü Antalya Manavgat'ta eski manken Tuğba Özay'ın çiftliği de zarar gördü. Sosyal medya hesabından gözyaşları içinde yardım isteyen Özay, sinir krizi geçirdi. Yaşananlar karşısında büyük bir üzüntü yaşayan Tuğba Özay, felç geçirdiğini duyurdu. Hastanede odasından paylaşım yapan eski manken "Kollarım hiçbir yerim tutmuyor" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.