MEVLANA RESTORANT ÖKSÜZ KALDI

Antalyamızın en önemli lezzet duraklarından olan, Mevlana lokantasının sahibi HÜSEYİN KÜÇÜKÇOŞKUN abimiz, vefat etmiştir... Cenazesi 26/Temmuz/ Pazartesi günü öğlen namazından sonra Aksu Boztepe köyü mezarlığında ebediyete uğurlanacaktır. 

26 Temmuz 2021
MEVLANA RESTORANT ÖKSÜZ KALDI

 

Mevlana Çorbacısı&Restaurantı sahibi ve kurucusu, Hüseyin Küçükcoşkun yaşamını yitirdi. Antalya'nın tanınan ve çok sevilen işletmecilerinden olan Hüseyin Küçükcoşkun önce Şehir Restaurant'da komi olarak başladığı meslek hayatına Mevlana Caddesinde, caddenin isminden yola çıkarak Mevlana Çorbacı'sını açmıştı. Mekanında binlerce Antalya'lıyı, siyasetçiyi, sanatçıyı ağırlayan Hüseyin Küçükcoşkun'un Mevlana Restorantı 2018-2019 yılı en iyi Türk Mutfağı ödülünü almıştı. 60 yılı aşkın bir süredir yemek sektöründe olan ve Antalya'nın yaşayan tarihi olarak görülen Hüseyin Küçükcoşkun'un cenazesi bu gün Aksu'nun Boztepe köyünde toprağa verilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.