Başkan Muhittin Böcek'ten 15 Temmuz Mesajı

15 Temmuz 2016’da gerçekleşen darbe girişiminin 5’inci yıl dönümünde demokrasimize sahip çıkan, vatan için canını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. 

14 Temmuz 2021
Başkan Muhittin Böcek'ten 15 Temmuz Mesajı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, mesajında şu ifadeleri kullandı.

* Cumhuriyetimize ve demokrasimize karşı gerçekleştirilen 15 Temmuz hain darbe girişimi, Türk milletinin azmi, kararlılığı ve demokrasiye olan inancı sayesinde sonuçsuz kalmıştır.

* 15 Temmuz darbe girişiminin 4. yıl dönümünde Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle düzenlenecek etkinliklerle şehitlerimizi bir kez daha anacak, cumhuriyete ve demokrasiye olan inancımızı, bağlılığımızı bir kez daha dile getireceğiz.

* 15 Temmuz’a dair yapacağımız en önemli işlerden bir tanesi ise çocuklarımıza ve gençlerimize demokratik ve laik düzeni öğretmek, cumhuriyetten hiçbir koşul altında vazgeçilmeyeceğini anlatmak olmalıdır.

* Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.’

* 15 Temmuz’da da Türk milleti kendine ve Ata’sına yakışır bir davranış sergileyerek bu sözün gereğini yerine getirmiştir.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.