Kemer’de yeni sanayi sitesi için kanalizasyon çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer İlçesi’nde yapımı süren Yeni Sanayi Sitesi’nin altyapı ihtiyacını karşılamak için çalışmalara başladı.  

14 Temmuz 2021
 Kemer’de yeni sanayi sitesi  için kanalizasyon çalışması

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer İlçesi’nde yapımı süren Yeni Sanayi Sitesi’nin altyapı ihtiyacını karşılamak için çalışmalara başladı.

 

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kemer İlçesi Kuzdere Mahallesi’nde inşaatı devam eden sanayi sitesinin altyapı ihtiyacı için kolları sıvadı. Site için hazırlanan projeye kanalizasyon hattı yapılıyor. Hattın döşenmesi ve bağlı yapıların inşa edilmesi için hafta başında iş makineleri ve personel ile bölgeye giden ekipler yoğun tempolu bir mesaiye başladı. Yeni Sanayi Sitesi’nde sürdürülen kanalizasyon çalışmasının kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

Çalışmalar kapsamında bölgedeki yeni yapılaşma dâhilinde mesken ve ticarethanelerin evsel atık su bağlantılarının yapılması da planlanıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.