Antalya Gençlik Hizmetleri Spor Külübü Kadın Hentbol takımı yenilgisiz şampiyon oldu

Kadın Hentbol Takımı, Alanya’da düzenlenen 26. Ramazan Demirci Açıkalan Hentbol Turnuvası’nın yenilgisiz şampiyonu Antalya Gençlik Hizmetleri spor külübü oldu.  

10 Temmuz 2021
Antalya Gençlik Hizmetleri Spor Külübü Kadın Hentbol takımı yenilgisiz şampiyon oldu

 
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Alanya Belediyesi ve Türkiye Hentbol Federasyonu’nun iş birliğiyle Alanya’da 26. Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası düzenlendi.  Farklı kategorilerde 42 takım yer aldı. Turnuva da  12 takımla  en fazla takımın mücadele ettiği  kategori de Antalya Gençlik Hizmetleri s.k.   Kadın Hentbol Takımı da yer aldı.  Alanya Milli Egemenlik Stadında  oynanan maçlarda bir yas küçük olmasına rağmen güçlü rakipleriyle başa baş mücadele gösterdi 7 maçın 5 ni kazanarak Antalya ya 3.luk getirdi. Seneye de kendi yaş grubunda şampiyonluğun en büyük favorisi olduğunu gösterdi. Antalya Gençlik Hizmetleri s.k   2010- 2011 doğumlu takımı ise 2 kategori de yarıştı kendi yaş grubunda farkli skorla maçlarını kazanarak yenilgisiz Şampiyon oldu. İzleyen herkesin beğenisi kazanarak Antalya ilimize şampiyonluk hediye etti. Aynı zaman da  2008 grubunda da maçlara çıkan minikler  oynadığı 5 maçtan 3 galibiyet çıkararak büyükler ile başa baş mücadele gösterdi. Sertan sarpaş  yunus tokmak antrenorlugunu yaptığı takımız gelecekte antalya dan yetişen oyunculara Türkiye şampiyonluğu getirmeye devam edecek dedi.  Hentbol da uzun zamandır dışarıdan alt yapıya transferlerle  Türkiye başarısı getiriliyordu .  Bu turnuva da 
Antalya yetişen kızlarla Türkiye şampiyonluğu getirileceği gösterdi. Hedeflerinin  milli takıma birçok sporcu vermek olduğu belirtti.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.