Korkuteli Kaymakamı vefat eden şehit babası Halil Kılıç’ın evine taziye ziyaretinde bulundu

Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit, geçtiğimiz günlerde vefat eden şehit babası Halil Kılıç’ın evine taziye ziyaretinde bulundu. 

21 Mayıs 2021
Korkuteli Kaymakamı vefat eden  şehit babası Halil Kılıç’ın evine taziye ziyaretinde bulundu

 
Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit, geçtiğimiz günlerde vefat eden şehit babası Halil Kılıç’ın evine taziye ziyaretinde bulundu.
2001 yılında 8’nci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Ortaköy - Gelibolu’da şehit olan Piyade Er Bülent Kılıç’ın babası olan Halil Kılıç, geçtiğimiz günlerde Küçüklü mahallesinde vefat etti. Korkuteli Kaymakam Çimşit, beraberinde İlçe Jandarma Komutan vekili Kıdemli Başçavuş Musa Bayram, İlçe Müftüsü Selim Yazıcı ve Vakıf Müdürü Saliha Şahintürk ile birlikte Küçüklü mahallesinde yaşayan şehit Piyade Er Bülent Kılıç’ın annesi Gülizar Kılıç’a ve şehit’in abisi Necati Kılıç’a taziye ziyaretinde bulundu.
İlçe Müftüsü Selim Yazıcı’nın dua okuduğu ziyarette aileyi teselli eden Kaymakam Ömer Çimşit, “Sizler bizlere şehidimizin emanetisiniz. Devlet olarak her zaman sizlerin yanında olacağız. Kapımız sizlere sonuna kadar açık” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.