Alanya ilçesinde bir iş yeri ile eve yapılan baskında 100 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir iş yeri ile eve yapılan baskında 100 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi. Baskında ayrıca 3 sigara sarma makinesi ile çok sayıda boş pakete el koyuldu. 

18 Mayıs 2021
Alanya ilçesinde bir iş yeri ile eve yapılan baskında 100 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi

 
Alanya KOM Grup Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucu Hacet Mahallesi Eşref Kahvecioğlu Caddesi üzerinde bir iş yeri ile Güllerpınarı Mahallesi İsmi Sokak'taki bir eve baskın düzenledi.
 
Ev ve iş yerinde yapılan aramalarda toplamda 100 bin adet bandrolsüz makaron, 30 bin 880 adet bandrolsüz doldurulmuş makaron, 195 adet boş tütün paketi, 10 kilogram tütün, 2 adet komprosör, 3 adet sigara sarma makinası, 2 adet elektronik sigara ve 20 adet elektronik sigara likiti ele geçirildi.
 
Ele geçirilen ürünlerle ilgili F.Z.C. ile F.R.C. gözaltına alındılar. F.Z.C. savcılık talimatı gereği emniyette alınan ifadesinin ardından serbest bırakılırken, F.R.C. 18 Mayıs'ta Alanya Adliyesi'ne sevk edilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.