Kısıtlama denetiminde yok yok!

Antalya'nın Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğünce kentin 9 farklı noktada yaptıkları denetimlerde aranan bir kişi sahte kimlikle yakalanırken, diğer uygulamada aracında 3 koli kaçak sigara ele geçirildi. Polis tam kapanmayı ihlal eden bir kişinin üzerinden uyuşturucu madde çıktı. 3 kişi gözaltına alındı. 

14 Mayıs 2021
Kısıtlama denetiminde yok yok!

 
Antalya'nın Alanya İlçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında onbeşinci gününde kentin 9 farklı noktada polis ekipleri tarafından uygulanan tam kapanmada denetimlerinde, aranması olan kişi sahte kimlik ile yakalandı.
Başka bir aramada ise bir kişinin aracında 3 koli kaçak sigara ele geçirildi.
 
Sokağa çıkmayı ihlal eden bir kişinin üzerinde yapılan aramada da uyuşturucu bulundu.
 
Üç ayrı uygulamada yakalanan 3 kişi göz altına alınarak sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Sahte kimlikle yakalanan şüphelinin aracı ise çekiciyle Emniyet otoparkına çekildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.