Otel baskınında eroinle yakalanan kişi tutuklandı

Alanya İlçesinde polisin bir otel odasına düzenlediği baskında bir miktar eroin elle geçirilirken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. gözaltına alınan 1 kişi sevk edildiği mahkemece tutuklandı. 

28 Nisan 2021
Otel baskınında eroinle yakalanan kişi tutuklandı

 
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik yapmış oldukları çalışmaları sürdürdü.
 
EROİNLE YAKALANDI
 
Ekip yaptıkları çalışmalara Güllerpınarı Mahallesi Yenilmez Caddesi üzerindeki bir otelde uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisine ulaşarak harekete geçti. Bunun üzerine otel odasına baskın düzenleyen ekipler, A. Y. ile H. B. isimli şüpheliyi gözaltına alırken, yapılan aramalarda ise parçalar halinde toplam 5.49 gram eroin ele geçirildi.
 
TUTUKLANDI
 
Gözaltına alınan A. Y. hakkında 'Uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak' suçundan işlem yapıldıktan sonra savcılık talimatıyla serbest kalırken, emniyette işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli H. B. ise emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.