Rus turisti darp ettikten sonra telefon ve parasını çalan 2'si çocuk 3 kişi yakalandı

Antalya'nın Alanya İlçesi'ne tatil için gelen kadın Rus turisti darp ettikten sonra telefon ve parasını çalan 2'si çocuk 3 kişi, polis tarafından yakalandı. Yakalananlar 1'i çocuk 2 kişi mahkemece tutuklandı. 

22 Nisan 2021
Rus turisti darp ettikten sonra telefon ve parasını çalan 2'si çocuk 3 kişi yakalandı

 
Rusya vatandaşı Temuri Dzamukashvili (23) 19 Nisan günü akşam saatlerinde Hükümet Meydanı'na gitti. Meydanda daha önceden gördüğü ve merhabalaştığı Mustafa Eren A. (30), S.S.Ç, M. E. G. (15), A. F. (15) ve kimliği tespit edilemeyen bir şüpheli, Dzamukashvili'yi gezdireceklerini söyleyerek onu Çarşı Mahallesi, İskele Caddesi'ne götürdüler.
 
İddiaya göre Mustafa Eren A, M.E.G, A.F. ve kimliği belirlenemeyen şüpheli, burada Dzamukashvili'yi darp ederek tehditle cep telefonu, kol saati, küpe ve 40 TL civarındaki parasını gasp etti. Bu sırada şüphelilerden Mustafa Eren A. aldıkları cep telefonunu ertesi günü geri vereceğini söyledi.
 
Dzamukashvili ertesi gün telefonunun verilmemesi üzerine emniyete giderek şikayetçi oldu. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kimlikleri tespit edilen şüpheliler yakalandı. Gözaltına alınan suça sürüklenen çocuklar M.E.G. ve A.F. Çocuk Büro Amirliği'ne teslim edildi. A.F. sevk edildikleri savcılıkça serbest bırakılırken diğer şüphelirden M.E.G ve Mustafa Eren A. yağma suçundan tutuklanarak Alanya L. Tipi Kapalı cezaevine gönderildiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.