ANADOLU BİRLİĞİ PARTİSİNDEN CHP ANTALYA İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın önderliğinde, ABP Akdeniz’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Zorlu, Aile ve sosyal politikalardan sorumlu Baş Danışman Eda Ural, ABP Antalya İl Başkanı Sedat Tuygun ve Konyaaltı İlçe Başkanı Nermin Elbers, Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’a bir ziyaret gerçekleştirdi.  

01 Mart 2021
ANADOLU BİRLİĞİ PARTİSİNDEN CHP ANTALYA İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

 
Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı  Bedri Yalçın önderliğinde, ABP Akdeniz’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Zorlu, Aile ve sosyal politikalardan sorumlu Baş Danışman Eda Ural, ABP Antalya İl Başkanı Sedat Tuygun ve Konyaaltı İlçe Başkanı Nermin Elbers, Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’a bir ziyaret gerçekleştirdi. 
Yapılan ziyarette ülke gündemi değerlendirilerek, ekonomideki sorunlar ele alınıp fikir alışverişinde bulunuldu.  Ayrıca CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, bugün doğum günü olan Anadolu Birliği partisi Genel Başkanı Bedri yalçının doğum gününü sürpriz bir pastayla kutladı.
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.