Dakikalar önce oğlunun mezarına gitmiş.

Antalya'da dün falezlerden düşerek feci şekilde can veren Serap Naktürk'ün, ölmeden hemen önce vefat eden oğlunun mezarına gittiği, dönüşte manzarayı seyrettiği öğrenildi. 

04 Şubat 2021
Dakikalar önce oğlunun mezarına gitmiş.

Antalya'da falezlerden düşmesi sonucu hayatını kaybeden kadının cenazesi, ailesi tarafından alındı. Muratpaşa ilçesi Karaalioğlu Parkı'ndaki falezlerden dün düşerek yaşamını yitiren Serap Naktürk'ün (49) cenazesi, yapılan otopsi işleminin ardından ailesine teslim edildi. Falezlerden düşerek feci şekilde can veren Naktürk ile ilgili ortaya çıkan ayrıntı ise yürekleri sızlattı.

 

Antalya'da önceki gün eşi ve Ankara'dan gelen yakınlarıyla Karaalioğlu Parkı'nda Beydağlarını kucaklayan Antalya Körfezi'nin doyumsuz manzarasını seyrederken dengesini kaybederek 40 metrelik falezlerden düşerek feci şekilde can veren Serap Naktürk'ün (49), 5 ay önce 25 yaşındaki Evren Naktürk'ü kalp krizinden kaybettiği ortaya çıktı.

"O BENSİZ ORADA NE YAPIYOR?"

 

Düşmeden bir süre önce oğlunun Kurşunlu Mezarlığı'ndaki kabrini ziyaret ettiği de öğrenilen talipsiz kadının oğlunu acısına dayanamadığı ve sürekli, "O bensiz orada ne yapıyor yapayalnız" dediği öğrenildi.

OĞLUNA YAS TUTUYORDU

Antalya Adli tıp Kurumu morgundan Serap Naktürk'ün cenazesini alan yakını Sevda Kocak, "5 ay önce oğlunu kaybetmişti. İnanılmaz acı çekiyordu. Falezlerde Ankara'dan gelen yakınları ile birlikte gezinti yaparken bir an dengesini kaybetmiş düşmüş" diye konuştu.

Serap Naktürk'ün diğer oğlu gözyaşlarına boğuldu. Yakınlarını desteği ile ayakta durabildi. Adli Tıp Kurumu morgundan alınan Serap Naktürk'ün cenazesi kurşunlu Mezarlığı'nda oğlu Evren'in yanına gömüldü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.