Otobüs şoföründen ilginç korona önlemi: Yasaklı koltuklara 5 litrelik bidon bağladı

Antalya'da korona önlemleri kapsamında yolcu kapasitesi düşürülen otobüslerdeki yasaklı koltuklara tüm uyarılara rağmen oturan yolcular, şoförleri çileden çıkardı. Şoförlerden biri çareyi, yasaklı koltukların üzerine 5 litrelik plastik su bidonu bağlamakta buldu. Yazıyla uyarmanın fayda etmediğini söyleyen şoför "Bidonu bile itip oturan var" dedi. 

27 Kasım 2020
Otobüs şoföründen ilginç korona önlemi: Yasaklı koltuklara 5 litrelik bidon bağladı

Koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında dünyada olduğu gibi Türkiye'de de bazı tedbirler alınarak salgının daha çok yayılmasının önüne geçilmeye çalışılıyor. İçişleri ve Sağlık Bakanlığı çeşitli tedbirler alarak bunları günlük hayatta uygulamaya geçirip denetimlerini de sıklıkla yapıyor.Turizm kenti Antalya'da da kısa süre önce toplu ulaşımda koltuk kapasitesi düşürülerek daha az sayıda yolcu taşımaya başlandı. Otobüslerde camlara ve oturulmasının yasak olduğu koltuklara uyarı yazıları asılarak, o koltukların kullanılmaması istendi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.