Zendaya, en iyi kadın dram oyuncusu ödülünü kazanan en genç oyuncu oldu

Euphoria dizisinin 24 yaşındaki oyuncusu Zendaya, Emmy ödül gecesinde en iyi kadın dram oyuncusu ödülünü alarak bu kategoride ödül kazanan en genç oyuncu oldu. 

21 Eylul 2020
Zendaya, en iyi kadın dram oyuncusu ödülünü kazanan en genç oyuncu oldu

 
Televizyonun Oscar'ları olarak anılan Emmy Ödülleri, bu yıl 72'nci kez sahiplerini buldu. Törende en çok konuşulan isimlerden biri de 24 yaşındaki Zendaya oldu.
 
ÖDÜL ALAN EN GENÇ İSİM
 
HBO yapımı olan Euphoria dizisinin 24 yaşındaki oyuncusu Zendaya, en iyi kadın dram oyuncusu ödülünü alarak bu kategoride ödül kazanan en genç oyuncu oldu. HBO dizisindeki rolüyle kazandığı ödül hakkında konuşurken duygusal anlar yaşadı.
 
 
İKİNCİ SİYAHİ OLDU
 
Zendaya, sevdikleriyle etkileşimi kısıtlayan koronavirüse rağmen bu anı aile ve arkadaşlarıyla paylaştığı için minnettar olduğunu söyledi. Aktör, "Bence bu gibi anları gerçekten tutmak ve beslemek zorundayız" diye ekledi.
 
Zendaya ayrıca, Viola Davis'in 2015'te "How to Get Away with Murder" dizisiyle kazandığı zaferinden sonra, drama dizisinde en iyi kadın oyuncu ödülünü alan ikinci siyah aktör oldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.