KADININ SESİ DERNEĞİ SOSYAL MEDYADA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMINI KUTLADI

Kadının Sesi Derneği, İnayet Öztürk Yücetaş aracılığıyla sosyal medyada Murat Sarıgöz'ün canlı performansıyla 23 Nisan kutlaması yaptı. 

23 Nisan 2020
KADININ SESİ DERNEĞİ SOSYAL MEDYADA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMINI KUTLADI

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle kültür ve sanat etkinliklerini sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşlarla buluşturan Kadının Sesi Derneği, vatandaşların kültür-sanat etkinliklerinden uzak kalmaması için çaba gösterdiklerini dile getirdi.

Sanatçı Murat sarıgöz Kadının Sesi Derneği aracılığıyla vatandaşların evine konuk oluyor, onlara bu zorlu süreçte sanat ile moral veriyor

İnayet Öztürk Yücetaş, "Yaşadığımız bu zorlu süreçte evinde kalmak durumunda kalan vatandaşlarımızın, en azından kültürel ve sanatsal etkinliklerden uzak kalmaması için büyük bir çaba göstermekteyiz." dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.