EN İYİ VALİ BİZİM VALİ

Antalya Valisi Münir Karaloğlu kimdir? Görevine ne zaman başladı? Yakın zamanda neler yaptı? Detaylar haberimizde... 

22 Nisan 2020
EN İYİ VALİ BİZİM VALİ

MÜNİR KARALOĞLU

1964 yılında Rize Çayeli Kaptanpaşa´da doğan Karaloğlu, ilkokulu Kaptanpaşa´da, ortaokul ve lise tahsilini Rize İmam Hatip Lisesi´nde tamamladı.
 
1985 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne girdi. Buradan 1989 yılında mezun olan Karaloğlu, avukatlık stajının ardından 1990 yılında kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. Karaloğlu, adaylık sırasında 8 ay İngiltere’de eğitim aldı.
 
1994 yılında Kırıkkale-Karakeçeli Kaymakamı olarak görev yapan Karaloğlu, aynı yıl vatani görevini yapmak üzere bu görevine ara verdi. Askerliğini tamamlamasının ardından yine Kırıkkale-Karakeçili Kaymakamı olarak görevine geri dönen Karaloğlu, daha sonra sırasıyla:
 
1996-1998 Şanlıurfa-Harran Kaymakamı,
1998-2000 Yozgat-Çekerek Kaymakamı,
2000-2002 Tokat-Reşadiye Kaymakamı,
2002- 2003 Kırklareli Vali Yardımcılığı,
2003-2004 İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri (Başbakan Danışmanı),
10 Haziran 2004 - 14 Haziran 2009 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görev yaptı.
Yerel Yönetimler Kamu İşverenleri Sendikası’nın (YERELSEN) kurulmasına öncülük eden Karaloğlu, Mayıs 2009 ayına kadar Sendika Genel Başkanlık görevini sürdürdü.
12.06.2009-02.08.2013 Van Valiliği,
04.08.2013-10.06.2016 Bursa Valiliği,
01.06.2016 tarih ve 29729 Sayılı Resmi Gazete 'de yayınlanan 30.05.2016 tarihli Bakanlar Kurulu Kararınca Antalya Valiliği görevine atanmıştır.
 
Kırgızistan Cumhuriyeti’nin köklü üniversitelerinden Mahmud Kaşgari Barskani Doğu Üniversitesi tarafından "Fahri Doktora" unvanına layık görülen Karaloğlu, öğretmen Sevim Hanım ile evli olup, iki kız çocuk babasıdır. 
 

ANTALYA'MIZIN SEVİLEN DALGIÇ VALİSİ MÜNİR KARALOĞLU'NUN YAKIN ZAMANDA YAPTIĞI ÇALIŞMALAR HAKKINDA HABERLER 


 

Antalya turizmde koşmaya hazırlanıyor | 21.04.2020

Antalya turizmde koşmaya hazırlanıyor

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, "Antalya'nın açılan ilk destinasyon, ilk havalimanı olmasını sağlamalıyız. Sertifikasyon noktasında da çalışma yapmamız gerekli. Bizim tesislerimizin hijyen sıkıntısı yok. Diğer destinasyonlara, diğer ülkelere açılan ilk şehir olma şansımız var. " dedi.

Vali Münir Karaloğlu başkanlığında her ay düzenli olarak yapılan turizm sektör toplantısı, korona virüs nedeniyle bu ay video konferans ile yapıldı. Toplantıya Vali Münir Karaloğlu'nun yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Akdeniz Turistik İşletmeciler ve Otelciler Birliği (AKTOB) Başkanı Erhan Yağcı, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Sururi Çorabatır, Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) Başkanı Yeliz Gül Ege ve sektör temsilcileri katıldı.

"Krizden sonra koşmak istiyoruz"

Korona virüsle mücadele sürecinde Türkiye'ye giriş çıkışların kısıtlanması ve otellerin kapanmasıyla birlikte turizm sektörü de durma noktasına geldi. Toplantıda korona virüsle mücadelede Antalya'yı en az zararla süreçten çıkarmayı hedeflediklerini belirten Vali Karaloğlu "Bu süreçte Antalya'yı ayakta tutmak ve krizden sonra koşmak istiyoruz. Bunun için de en dikkatli ve kontrollü şekilde ilimizde süreci yönetmeye çalışıyoruz. Tarım ve sanayi yönünden pek fazla sıkıntı yaşamasak da bu süreç turizm sektörümüze ciddi bir balta vurdu. Elbette, bazı yaralar alacağız, sıkıntılar çekeceğiz ama inşallah, bu süreci başarıyla atlatacağız" dedi.

Önümüzdeki birkaç hafta içerisinde dünya genelinde salgınla mücadelede önemli adımlar atılacağına inandığını belirten Karaloğlu, "Normal hayata dönme noktasında bütün dünya çalışmalar yapılıyor. Hiç yaşamadığımız farklı bir tecrübe yaşıyoruz ama mutlaka bunu da aşacağız. Bu süreçten sonra atacağımız adımların hazır olması ve o gün geldiğinde güçlü adımlar atmamız gerekiyor" ifadelerine yer verdi.

"Antalya açılan ilk şehir olabilir"

Turizm ve Kültür Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un hafta sonu yaptığı açıklamaları hatırlatan Karaloğlu, "Bu süreçte destinasyondan destinasyona, havalimanından havalimanına açılımlar olabilir. Biz de Antalya'nın açılan ilk destinasyon, ilk havalimanı olmasını sağlamalıyız. Sertifikasyon noktasında da çalışma yapmamız gerekli. Bizim tesislerimizin hijyen sıkıntısı yok. Tesislerimizin nasıl davranacağıyla, bu süreçte herhangi bir hasta olsa dahi nasıl çözüm üreteceğiyle ilgili kuralları oturtursak, sertifikasyon yönünden de sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Antalya'da mücadelemizi en kontrollü ve tedbirli şekilde sürdürüyoruz. Diğer destinasyonlara, diğer ülkelere açılan ilk şehir olma şansımız var. Bu şansı, hep birlikte atacağımız adımlarla iyi değerlendirmeliyiz" dedi.

"Güneş ve daha fazlası"

Toplantıda korona sürecinin ardından Antalya turizmini güçlü bir şekilde canlandırmak ve Antalya'yı dünyaya tanıtmak için 5 temel madde üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Antalya'nın dijital tanıtımını arttırmak için Antalya.com sitesinde düzenlemeler yapılıyor, 15 Mayıs itibariyle internet sitesi faal olarak Antalya tanıtımına katkı sunacak. Dünya genelindeki turizm sektörünün profesyonellerine Antalya'daki salgın sürecinde yaşanan olumlu gelişmeler ve Antalya'nın marka değerleri hakkında haberler ve bilgiler iletilecek. AKTOB koordinesinde bütün oteller eski müşterilerine korona sürecinde evde kalmalarını ancak süreçten sonra Antalya'ya beklendikleri ifade edilen mesaj ve mektup gönderecek. Sosyal medyada #SunAndMore mottosuyla Antalya'yı tanıtan paylaşımlar yapılacak. Seyahat yasaklarının kalkmasıyla birlikte Pazar ülkelere ve tur ve operatörlerine ziyaretler gerçekleştirilerek Antalya'nın marka değeri ve turizm altyapısı hatırlatılacak. Turizmde iç pazarı da canlandırmak için dijital tanıtımlar yapılacak, televizyon kanalları ve sosyal mecralarda tanıtım filmleri yayınlanacak.

"Sağlık turizmi çok önemli bir fırsat"

Toplantının sonunda Antalya ve Türkiye adına iyi günler beklediklerini ifade eden Vali Karaloğlu, "Türkiye'nin salgın sürecinde yaptığı çalışmalar, krizi yönetmedeki başarısı, diğer ülkelere yaptığı yardımlar, dünya genelinde çok büyük bir pozitif algı uyandırdı. Türkiye dünyanın sağlık üssü olabilir. Bu çok önemli bir fırsat, sağlık turizmini çok iyi değerlendirmemiz ve bu fırsattan istifade etmeliyiz. Antalya'nın da sağlık turizmi noktasında çok ciddi bir alt yapısı var. Önümüzdeki süreçte, bunu güzel bir şekilde tanıtabilirsek, sağlık turizmi alanında büyük bir atılım gerçekleştirebiliriz" dedi. KAYNAK: İHA


 

Antalya Valisi duyurdu: 16 milyon turistin her birine bu mesaj gönderilecek  | 20.04.2020

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, 2019'da kente gelen 16 milyon yabancı turistin her birine tek tek ulaşılıp 'Stayhome, dream Antalya: Evde kal, Antalya'yı hayal et' mesajı gönderileceğini söyledi. Corona Virüsten en çok etkilenen sektörün turizm olduğunu aktaran Karaloğlu, "Ama herkes şunu bilsin ki bu krizden en hızlı çıkacak sektör de turizm olacak" dedi.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Instagram'da ünlü turizmci Cem Kınay ile canlı yayına katıldı. Karaloğlu, başta turizm ve tarım sektörleri olmak üzere birçok konuda açıklamada bulundu. Turizmcilerle aylık toplantının video konferans şeklinde yapılacağını belirten Vali Karaloğlu, “Şu anda bir krizin ortasındayız ama bizim iletişime devam etmemiz lazım. Hem müşterimizle, hem dünyayla iletişime devam etmemiz lazım. Şunu dünyaya anlatmamız lazım; Antalya, dünyanın en güvenilir şehri, iki dünyanın sağlıklı şehri ki, bu pandemiyi dünyada en iyi yöneten şehir olduğuyla ilgili de iletişim geliştirmemiz lazım" dedi.

16 MİLYON TURİSTE E-POSTA

Bu konuda yapılacak çalışma planını anlatan Vali Karaloğlu, “Niyetimiz şu, bir defa geçen sene bize 16 milyon insan geldiyse, bu 16 milyonun her biriyle ayrı ayrı iletişim kuralım istiyoruz. Onlara diyelim ki; 'Stayhome, dream Antalya', 'Evde kal ama Antalya'yı hayal et'. Geçen sene Antalya'ya gelen 16 milyona bunu söylemek, iletişime geçmek istiyoruz. Onlara elektronik mektupla, başka elektronik araçlarla ulaşıp tekrar kendimizi hatırlatmak istiyoruz ve pandemiden sonra da kendileri için güvenli ve sağlıklı bir şehir hazırlama noktasında gayret ettiğimizi de iletmek istiyoruz" diye konuştu.

ANTALYA HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ

Corona Virüsle ilgili Türkiye'de en riskli şehirlerin İstanbul ve Antalya'nın gösterildiğini hatırlatan Vali Karaloğlu, “Antalya'nın vaka sayıları diğer illerden düşük seyrediyor. Bu konuda Antalya halkının çok bilinçli olması biz idareciler için çok büyük şans. İnsanların kendilerine inanması, itibar etmesi büyük bir şanstır. Bütün Antalyalı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar bu süreci bizimle beraber götüren, kurallara uyan ve Antalya'da nispi olarak diğer illerden hastalık ve vaka sayısı daha düşük olmasını sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

SERTİFİKALI OTEL

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy tarafından gündeme getirilen sertifikalı otel konusunun çok önemli, mutlaka hem yapılması, hem de iletişimin çok iyi kurulması gerektiğini belirten Vali Karaloğlu, “Benim de çok aklıma yattı. 'Biz tesislerimizi bir denetimden geçirdik, şu anda tesislerimizde hem hijyen, hem sağlık tedbirleri konusunda herhangi bir problem yok ve biz onlara bir sertifika verdik ve siz onlara güvenebilirsiniz' dememizin çok değerli olduğunu düşünüyoruz. İnşallah onu gerçekleştiririz" dedi.

'İL İL, HAVAALANI HAVALANI AÇACAĞIZ'

Corona Virüsten dünyanın aynı anda, Türkiye veya Antalya'nın bütün dünyaya açılması diye bir şey olmadığına işaret eden Vali Karaloğlu, “İl il, havaalanı havaalanı, şehir şehir açacağız. Onun için bizim Antalya'yı diri ve koşar halde tutmamız çok önemli. Zaten Antalya'nın otelleri altyapı olarak diğer ülkelere göre çok önde. Kesinlikle herkesin hazır olması lazım. Yani 'Otelime kilidi vurdum, yarın aç dediklerinde açarım' anlayışında kimsenin olmaması lazım. Bu süreci herkesin çok iyi değerlendirmesi lazım" ifadelerini kullandı.

'TÜRKİYE'DE İLK AÇABİLECEĞİMİZ ŞEHİR ANTALYA OLABİLİR'

Süreç sonrasında bizi nasıl bir dünya bekliyorsa, ona mutlaka hazırlıklı olunması ve öncülük edilmesi gerektiğini söyleyen Vali Karaloğlu, “Türkiye'de ilk açabileceğimiz şehir Antalya, ilk açabileceğimiz havaalanı Antalya Havaalanı olabilir" dedi.

DESTİNASYON TANITIMI ÖNE ÇIKIYOR

Gelinen noktada artık ülke tanıtımından çok destinasyon tanıtımının öne çıktığını belirten Karaloğlu, “Şehir şehir, havaalanı havaalanı açacağız diyoruz ya, yani biz Almanya ile ilişki kurarken de bütün Almanya'yı değil, örneğin kuzeyi açtık, güneyi de 20 gün, 1 ay sonra açıyoruz diyeceğiz. Onun için destinasyon tanıtımı her zamankinden daha çok öne çıkacak bu dönemde" diye konuşktu.

'BU KRİZDEN ÇIKIŞTA ÇOK ÖNEMLİ OLACAK'

Zaten dört yıldır hep 'destinasyon tanıtımı' dediklerini hatırlatan Karaloğlu, “Türkiye'yi tanıtalım, eyvallah bizim şemsiye markamızdır. Ama destinasyon tanıtımı olarak da Antalya'yı çok güçlü tanıtmamız lazım. Bu kriz döneminde, bu çok daha büyük önem arzedecek. Destinasyon tanıtımı ülkenin belki var olacak problemlerini taşımadan destinasyonu öne çıkararak pazarlama bu krizden çıkışta çok önemli olacaktır" diye konuştu.

VİRÜS SORUNU OLAN ÜLKE VE ŞEHİRLERE AÇILMAYACAK

Antalya'nın turizme yeniden açılması halinde, turistlerin virüs taşıma tehlikesine ilişkin endişeleri yanıtlayan Vali Karaloğlu, “Sayın bakanımızın anlattığı sistem onu sağlayacak. Hem bizim tesislerimizdeki hijyeni, sağlık koşullarını iyileştireceğiz. Hem de hangi ülke veya şehre havaalanımızı açarsak, oradaki koşulları takip edeceğiz. Eğer o şehir veya ülke Corona Virüs noktasında istediğimiz seviyeye gelmediyse, zaten o şehre açmayacağız. Buna rağmen gelenler arasında virüslü çıkabilir mi, çıkabilir" şeklinde konuştu.

'HALKIMIZ ENDİŞE ETMESİN'

Her tesisin getirdiği müşteride Corona Virüs çıktığında otelin veya tur operatörü veya acentenin nasıl davranacağıyla ilgili koşulların da o sertifikada bulunacağını kaydeden Karaloğlu, “Hasta çıktığında tesis nasıl davranacak, nasıl bildirecek, bildirdiğinde biz ona devlet olarak nasıl müdahale edeceğiz, bunların hepsi planlanmış olacak. Halkımız endişe etmesin. Yani turizm hareketi başladığında eğer virüslü biri Antalya'ya gelirse, biz onun tedbirini alırız. Hem gelen müşteriyi, hem de buradaki vatandaşımızı korumak elbette bizim boynumuzun borcu. Ne gerekiyorsa, onu yapacağız" diye konuştu.

'BU KRİZDEN EN HIZLI ÇIKACAK SEKTÖR TURİZM OLACAK'

Bu sürecin en iyi şekilde yönetilmesi gerektiğini vurgulayan Vali Karaloğlu, “Antalya olarak biz kriz bittiğinde de koşmaya hazır olmalıyız ki krizden çok hızlı çıkalım. Tabi ki en çok etkilenen turizm oldu, haklı olarak kepenkler kapatılınca, herkesi eve hapsedince, turizm sıfırlanmış oldu. Ama herkes şunu bilsin ki; bu krizden en hızlı çıkacak sektör de turizm olacak" dedi.

YAŞ MEYVE SEBZE İHRACATI YÜZDE 30 BÜYÜDÜ

Antalya'nın çok kadim bir tarım şehri olduğuna da vurgu yapan Vali Karaloğlu, “Bugün Antalya, Türkiye'nin en önemli örtü altı üretim şehri. Biz yılda 6.1 milyon ton yaş meyve ve sebze üretiyoruz. Bunun büyük çoğunluğu iç pazarda, geriye kalanı da özellikle kuzey ülkeleri ve Avrupa Birliği ülkelerine satıyoruz. Bu sene her şey kötü gidiyor ama 1 Ocak'tan bugüne kadar yaş meyve ve sebze ihracatımız Antalya'da yüzde 30 büyüdü. Bu sevindirici bir konu" diye konuştu.

'DÜNYANIN EN AKILLI ÇİFTÇİSİ ANTALYA ÇİFTÇİSİ'

Antalya çiftçisine bazen televizyonlarda bilen bilmeyenlerin 'seralarda şu-bu kullanılıyor' diye haksızlık yaptığını söyleyen Karaloğlu, “Hayır, dünyanın en akıllı çiftçisi Antalya çiftçisi. Kesinlikle yanlıştan kendileri kaçınıyor. Şunu biliyorlar; 'eğer biz yanlış bir şey yaparsak ürünümüzü dünyaya pazarlayamayız.' Bunu biliyor ve görüyor Antalya çiftçisi. Çok bilinçli bir çiftçimiz var Antalya'da, bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Antalya'da çok kaliteli yaş meyve ve sebze üretiyoruz" şeklinde konuştu.

TROPİK MEYVELER EN ÖNEMLİ SEKTÖR OLACAK

Son dönemde Antalya'nın özellikle tropik meyveler konusunda çok önemli gelişmeler gösterdiğini belirten Karaloğlu, “Önümüzdeki 5-10 yıl içinde Antalya'nın en önemli sektörü tropik meyveler olacak. Şu anda Türkiye'de 850 bin ton muz tüketimi var, bu sene 550 bin ton yerli ürettik. Manavgat'ta geçen sene 7 bin dönüm sera oluştu. Önümüzdeki 5 yıl içinde Türkiye muz konusunda artık ithalatçı bir ülke olmayacak, ihracatçı bir ülke olacak" dedi.

İTHAL MUZDAN DAHA KALİTELİ ÜRETİM VAR

Eskiden Antalya muzlarının lezzetinin çok iyi ama görüntü olarak çok küçük olduğunu anlatan Karaloğlu, “Şimdi kesinlikle ithal muzdan ayırt edemezsiniz, ithal muzdan daha kaliteli muz yetiştiriyoruz Antalya'da. Manavgat, Alanya, Gazipaşa merkezidir tropik meyvelerin. Avokado ihracatı da bu sene ilk defa başladı. Şimdi sırada mango var. Önümüzdeki 3-4 yıl içinde de mango konusunda çok iddialı bir konuma geleceğiz" ifadelerini kullandı.

ANTALYA ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

Tarımda da şu an bütün dünya kepenk kapatmış, herkes işini bırakmışken Antalya çiftçisinin serasında, tarlasında üretmeye, hem Türkiye'yi, hem dünyayı doyurmaya devam ettiğini söyleyen Karaloğlu, “Hafta sonları sokağa çıkma yasağı olduğu günler de dahil çiftçimiz serasında üretiyor, hale götürüp satıyor, hem Türkiye'yi, hem dünyayı doyuruyor. Bu, bizim bir zenginliğimiz ve serada turiste sebze toplatmamız lazım" dedi.

ADRASAN'DA 200 KAÇAK YIKILDI

Korona sürecinde Kaş'ta kaçak inşaat sorunu yaşandığı konusuna da değinen Vali Karaloğlu, “Kaş'ta yeni bir problem değil, dört yıldır buradayım ve maalesef o problem var. Kaş bizim özel çevre koruma alanları çok geniş olan, hem doğal sit, hem de kültürel sit alanlarımızın çok geniş olduğu bir ilçemiz. Mutlak korumamız gereken bir alan. Maalesef zaman zaman kaçak inşaatlar oluyor Kaş'ta. Biz de onları denetliyoruz, zaman zaman yıkıyoruz. Örneğin Adrasan'da 200 yapıyı yıktık. Yıkmaya da devam edeceğiz. Bu konuda kesinlikle tavizimiz yok. Yeter ki vatandaş bize ihbar etsin. Biz peşini bırakmayız" diye konuştu. KAYNAK: HÜRRİYET


 

Antalya Valisi çocuklar için kampanya başlattı | 17.04.2020

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, 10 yaş ve altı çocuklar için "Kitap Okuyun Hediyeyi Kapın" isimli kampanya başlattı. 

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, 10 yaş altı çocuklar için başlatılan kampanyayı sosyal medya hesabından duyurdu. Vali Karaloğlu, #EvdeKalKitapOku etiketiyle yaptığı paylaşımda, "Sevgili anneler ve babalar, 10 yaş ve altı çocuklarımız için bir kampanya başlattık. Kampanyamızda çocuklarımıza hediyemiz var" ifadelerinde bulundu.

"Mücadelemize destek olan çocuklar"

Vali Karaloğlu kampanyaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Korona virüsle mücadele sürecinde çocuklarımızın evde çok sıkıldıklarını biliyoruz. Bu zor süreçte evde kalarak mücadelemize destek olan çocuklarımıza çok teşekkür ediyor, sağlıklı başarılı günler diliyorum. Bu süreçte çocuklarımızı da unutmadık. Çocuklarımızı bu sıkıcı süreçten biraz uzaklaştırmak ve keyifli vakit geçirmeleri için renkli bir kampanya başlattık. Kampanya ile çocuklarımızın kitap okuma alışkanlığı kazanmalarının yanı sıra, eğlenerek öğrenmelerini ve sıkıntılı süreci daha rahat geçirmelerini amaçlıyoruz. Ayrıca hediye edeceğimiz oyunla, çocuklarımızın evlerinde doğayı tanımaya devam etmeleri, ülkemizde yaşayan kuş türleri hakkında bilgi sahibi olmalarını ve doğa sevgilerinin gelişmesine katkı sunmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu. KAYNAK: İHA


 

Vali Karaloğlu'ndan esprili 'EvdeKalAntalya' paylaşımı | 09.04.2020 

ANTALYA'nın dalgıç valisi Münir Karaloğlu, koronavirüse dikkat çekmek için bir kaya balığının boş bir kabuğu yuva olarak kullandığı fotoğrafla yaptığı esprili paylaşımda, "Antalya'da çağrımızı duymayan kalmamış" dedi.

Vali Karaloğlu'ndan esprili 'EvdeKalAntalya' paylaşımı
 

Antalya'nın dalgıç yönü, su altına olan ilgisi ve su altı zenginliklerinin turizme kazandırılması adına yaptığı birçok önemli çalışmasıyla da tanınan Vali Münir Karaloğlu, deniz altından bir kaya balığının, kendisine yuva edindiği kabuk içinden sadece başını çıkardığı bir fotoğrafı paylaştı. Fotoğrafla birlikte "Antalya'da çağrımızı duymayan kalmamış" esprisi yapan Vali Karaloğlu'nun paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi topladı.

Koronavirüs salgınından korunmak ve yayılımını engellemek adına yürütülen çalışmalar kapsamında sosyal medya hesaplarından sürekli duyurularda ve uyarılarda bulunarak, Antalyalılara evde kalmaları çağrısında bulunan Vali Karaloğlu, yaptığı esprili paylaşımının altına da #EvdeKalAntalya çağrısında bulundu.Antalya'nın su altındaki zenginliklerinin hem kitaba hem de filme dönüştürülmesi çalışması kapsamında fotoğrafı çeken su altı görüntü yönetmeni Tahsin Ceylan ise, "Sayın Valimizin denizlerde yaşamın ve kültürel varlıklarımızın korunması ve tanıtılması konusundaki duyarlılığını alkışlıyoruz. Bu kaya balığı boş bir kabuğu yuva olarak kullanıyor. Demek oluyor ki denizde gördüğümüz boş kabukları almamalıyız. Bu kare, anlatımına en iyi örnek" dedi. KAYNAK: DHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.